Wij gaan samen verder.

De wereld vraagt van alles. Van jou. En ook van ons. Verdergaande digitalisering, toenemende vraag naar hoogwaardig advies en complexer wordende regelgeving zetten ons meer dan ooit op scherp. Wij willen op iedere vestiging onze klanten optimaal bedienen met multidisciplinair advies, en vooral ook nieuwe mogelijkheden en carrièrekansen creëren voor onze medewerkers en jou als aanstormend talent. Dat vraagt om een kritische omvang. Daarom hebben we in 2023 als HLB Witlox Van den Boomen, Koenen en Co en PKF Wallast besloten: wij gaan samen verder!  

Samen verder:

Alle voordelen van een groot bedrijf, maar mét behoud van authenticiteit. Bij ons ben je nooit een nummer.

Onze fusie maakt dat je komt te werken in een organisatie van 1100+ medewerkers met een klantenbestand van 7500+ klanten verspreid over een tiental multidisciplinaire vestigingen in Brabant en Limburg. Bij een serieuze speler dus in de top 10 grootste advieskantoren van Nederland. We bieden alle voordelen van een groot bedrijf, maar mét behoud van authenticiteit. Onze klanten en medewerkers zullen zich altijd wanen in een toonaangevend regionaal kantoor. Met kwalitatief hoogstaand multidisciplinair advies zoals bij een ‘Zuidas-kantoor’, maar waar jij de klant met je eigen vertrouwde klantteam altijd bij naam en toenaam zal kennen. En wij jou. Want bij ons ben je nooit een nummer en kies je als medewerker op welke manier jij het liefst en meest efficiënt werkt. 

Voorlopig zie je ons nog als ‘Living apart together’ onder zowel het merk HLB Witlox Van den Boomen als onder de merken Koenen en Co en PKF Wallast. Binnen afzienbare tijd gaan wij als één organisatie verder om het meest toonaangevende multidisciplinaire adviesplatform in Nederland te worden. En dat doen we maar al te graag met jóu!

Bekijk onze vacatures

Stel je vraag.

Heb je een vraag of wil je meer informatie over werken bij ons? Stel je vraag. Antwoord gegarandeerd. 

Jacqueline Damen-Herps_full-color