HLB WVDB 2022 - 83-1

true

Corporate Finance

Samen maken we het groots.

Hoe is het om te werken voor de business line Corporate Finance? Hoe is de sfeer? Wie zijn de klanten? Dat lees je op deze pagina.

Onze business line Corporate Finance bestaat uit ruim 10 collega’s.

We adviseren en ondersteunen klanten en prospects op diverse gebieden, zoals aankoop en verkoop, due diligence activiteiten, waardering van bedrijven, bedrijfsfinanciering (debt advisory), reorganisatie of herstructurering en matchmaking.

We werken daarbij intensief samen met de andere disciplines van ons kantoor. Bij een overname komen veel fiscale, juridische en financierings-technische aspecten voorbij, waardoor samenwerking een must is.

Klantenkring
De business line Corporate Finance werkt voor een grote diversiteit aan mkb en mkb+ ondernemers. Door ons internationale HLB-netwerk komen we ook regelmatig in contact met buitenlandse bedrijven die naar Nederland willen komen en Nederlandse bedrijven die in het buitenland willen doorgroeien.

Sfeer op de werkvloer
We werken samen als één team: we helpen elkaar verder, om samen een nog hoger niveau te kunnen bereiken. Ondertussen is er genoeg ruimte voor humor. We communiceren open. En we zijn betrokken bij elkaar, zowel zakelijk als privé.

Wat maakt dit kantoor anders?
Werken bij HLB Witlox van den Boomen voelt als werken in een familiebedrijf, ondanks de grootte van het totale bedrijf. Tegelijkertijd zorgt die omvang ervoor dat je veel mogelijkheden hebt om door te groeien, je persoonlijk te ontwikkelen en opleidingen te volgen. Ook leer je veel van de samenwerking met de andere disciplines.

 

 

Werken bij onze business line Corporate Finance

Wil je van een collega horen wat hij ervan vindt?

Ontwerp zonder titel (6)

Marcel van der Looij

Financieringsspecialist

“We hebben een zeer platte organisatie met korte lijntjes naar de partners en het Bestuur. De organisatie staat open voor verbeteringen. Eigen initiatieven worden op prijs gesteld én ondersteund.”

Lees het interview
triangle dark triangle light

Stel je vraag.
Welke dan ook.

Neem contact op met Jacky. Wij denken in mogelijkheden en staan open voor iedereen die zich groots wil ontwikkelen.

Jacqueline Damen-Herps_full-color