Heb je een vraag
of wil je meer informatie?

Wij vertellen je graag meer over het werken bij HLB Witlox Van den Boomen. Neem vrijblijvend contact met op ons, we helpen je graag verder!

recruitment@hlb-wvdb.nl | +31 881 948 136
Eindhovenseweg 126, 5582 HW Waalre

triangle dark triangle light
Kim Verbeek | Recruitment Manager

Kim Verbeek

Recruitment Manager

"Aangenaam, mijn naam is Kim Verbeek. Als Manager Recruitment vertel ik je graag meer over de mogelijkheden binnen onze organisatie. Heb je vragen over een vacature? Wil je in contact komen met één van onze professionals? Of wil je iets anders weten over het werken bij onze organisatie? Neem dan gerust contact op. Ik sta voor je klaar en neem je mee in de wereld van HLB Witlox Van den Boomen.”

Kim.verbeek@hlb-wvdb.nl | +31 6 25 196 487

Connect op LinkedIn
Jacky Damen-Herps | Managent Assistent

Jacky Damen-Herps

Management Assistent

"Hey, ik ben Jacky Damen. Als Management Assistent Recruitment vertel ik je graag meer over de mogelijkheden binnen HLB Witlox Van den Boomen. Heb je vragen over een vacature? Benieuwd wat onze carrièregaranties voor jou kunnen betekenen? Of wil je in contact komen met één van onze professionals? Neem dan gerust contact op. Ik sta voor je klaar en neem je mee in wat werken bij HLB Witlox Van den Boomen zo bijzonder maakt.”

Jacqueline.damen@hlb-wvdb.nl | +31 6 25 30 04 09

Connect op LinkedIn
Ingrid Joosten

Ingrid Joosten

Senior Recruiter

"Hoi, mijn naam is Ingrid Joosten. Als Senior Recruiter vertel ik je graag meer over hoe leuk het is om bij HLB Witlox Van den Boomen te werken en wat voor jou de mogelijkheden zijn binnen onze organisatie. Heb je vragen over een vacature? Benieuwd wat onze carrièregaranties voor jou kunnen betekenen? Of wil je in contact komen met één van onze professionals? Neem dan gerust contact met me op. Ik sta voor je klaar en neem je mee in wat werken bij HLB Witlox Van den Boomen zo bijzonder maakt.”

ingrid.joosten@hlb-wvdb.nl | +31 6 13 32 50 85

Connect on LinkedIn
Lieke Fasen-Vermeltfoort | Recruiter

Lieke Fasen-Vermeltfoort

Recruiter

''Hi, ik ben Lieke Vermeltfoort en werkzaam als Recruiter. Je vindt mij voornamelijk op de campusevents waar ik het liefst iedereen vertel hoe leuk werken bij HLB Witlox Van den Boomen is. Niet als verkooppraatje. Maar uit eigen ervaring. Sta jij aan de start van je carrière en ben jij benieuwd naar de mogelijkheden binnen onze organisatie? Ik neem je graag mee in wat werken bij HLB Witlox Van den Boomen zo bijzonder maakt en breng je in contact met één van onze professionals.''

lieke.fasen@hlb-wvdb.nl | +31 6 27 125 364

Connect on LinkedIn
Malou de Leeuw | Event Coördinator

Malou de Leeuw

Eventcoördinator

''Hallo, mijn naam is Malou de Leeuw en ik ben werkzaam als Eventcoördinator binnen de afdeling Recruitment. Ik ben voornamelijk te vinden op campusevents waar ik graag vertel over hoe leuk het werken bij HLB Witlox Van den Boomen is. Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage, afstudeerstage of sta je aan de start van je carrière? Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden binnen onze organisatie en breng je in contact met één van onze professionals.''

malou.leeuw@hlb-wvdb.nl | +31 6 27 86 92 41

Connect on LinkedIn