HLB WVDB 2022 - 103

true

Legal

Samen maken we het groots.

Hoe is het om te werken voor de business line Legal? Hoe is de sfeer? Wie zijn de klanten? Dat lees je op deze pagina.

Onze business line Legal bestaat uit ruim 10 collega’s.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk onze vacatures voor Legal

Bij deze business line bieden we ondernemers en ondernemingen juridisch advies en diensten op maat. Zo kan de ondernemer blijven focussen op het ondernemen zelf. Het gaat om alle rechtsgebieden waarmee ondernemers te maken krijgen, zoals arbeidsrecht, contractenrecht en overnamebegeleiding. We werken daarbij samen met alle andere disciplines, die ons met grote regelmaat bij een project betrekken. Bovendien overleggen we met andere disciplines om een breed advies te kunnen geven aan de ondernemer.

Klantenkring
Wij werken voor diverse bedrijven in allerlei sectoren. Van kleine mkb’ers en familiebedrijven tot internationale ondernemingen en alles wat daartussen zit.

Sfeer op de werkvloer
We staan klaar voor de klanten én voor elkaar. We proberen het beste in elkaar naar boven te halen. Ieders kwaliteiten worden benut. Bij HLB Witlox Van den Boomen wordt steeds gekeken waar voor jou de uitdagingen en groeimogelijkheden liggen. De sfeer is respectvol en informeel. Samenwerken gaat soepel, je krijgt snel antwoord op vragen. En natuurlijk wordt er veel gelachen.

Wat maakt dit kantoor anders?
De oprechte betrokkenheid van collega’s op alle niveaus. Dat uit zich in de interesse in jouw groeimogelijkheden. Je krijgt continu kansen om je te ontwikkelen, in de volle breedte. Bovendien zorgt het voor een open en hechte sfeer met veel onderling vertrouwen. Je werkt intensief samen om hoge kwaliteit te leveren.

 

Werken bij onze business line Legal

Wil je van een collega horen wat hij ervan vindt?

Chang Ching - 520px x 736px

Chang Ching

Senior Jurist

“We worden vaak bij een project betrokken door collega’s van andere disciplines. Zij hebben er geen problemen mee dat wij al snel zelf met de klant om de tafel gaan. Zo kunnen we nog betere kwaliteit leveren. En van die directe omgang met ondernemers krijg ik veel energie.”

Lees het interview
triangle dark triangle light

Stel je vraag.
Welke dan ook.

Neem contact op met Jacky. Wij denken in mogelijkheden en staan open voor iedereen die zich groots wil ontwikkelen.

Jacqueline Damen-Herps_full-color