Werken bij Salaris en HRM Advies

true

Salaris & HRM advies

Samen maken we het groots.

Hoe is het om te werken voor de business line Salaris & HRM advies? Hoe is de sfeer? Wie zijn de klanten? Dat lees je op deze pagina.

Onze business line Salaris & HRM advies bestaat uit ruim 47 collega’s.

We ontzorgen onze klanten op het gebied van HR, in heel brede zin. Bij alle vraagstukken die met personeel te maken hebben, ondersteunen we de afdeling P&O, HRM of de ondernemer zelf.

Op het gebied van HR Basics, HR Performance en HR Development geven we adviezen en cursussen. Ook verzorgen we ook de uitvoering van taken. We hebben daarbij contact met alle vestigingen binnen HLB Witlox Van den Boomen.

De salarisafdeling is gecentraliseerd op twee locaties: Waalwijk en Waalre. Onze HRM adviseurs zijn over alle vestigingen verspreid. We werken bovendien samen met collega’s van andere disciplines, die we inschakelen als specialisten, om de klant snel van deskundig advies te voorzien.

Klantenkring
We hebben heel diverse klanten: zowel Salarisadvies als de HRM Adviseurs werken met name voor mkb- en familiebedrijven. We hebben te maken met ruim 75 cao’s, dus minimaal zoveel branches. We werken ook steeds meer voor internationale klanten.

Sfeer op de werkvloer
We willen het beste bereiken voor de klant. Dat doen we echt samen: we helpen elkaar verder. Nieuwe mensen worden snel opgenomen in het team. De sfeer is laagdrempelig, collegiaal en ambitieus, met genoeg ruimte voor gezelligheid.

Wat maakt dit kantoor anders?
We werken veelvuldig en intensief samen met collega’s van andere disciplines. Heel regelmatig met specialisten van Accountancy, adviseurs van loonbelasting en pensioen, met onze juristen en met de medewerkers van onze strategische alliantiepartner VDB Advocaten Notarissen. Daar heeft niet alleen de klant veel aan, ook jouw kennis wordt daardoor heel breed ontwikkeld.

Werken bij onze business line Salaris & HRM advies

Wil je van een collega horen wat hij ervan vindt?

Romy Marell - 520px x 736px

Romy Marell

Adviseur HRM

“Je klant legt alle personele problemen bij jou neer. Op het moment dat een vraagstuk te specialistisch wordt, schakel je collega’s in van arbeidsrecht, loonbelasting of pensioen. Zo blijft je eigen kennis ook up-to-date!”

Lees het interview
Fred van Dijk- 520px x 736px

Fred van Dijk

Senior Salaris Professional

“Je komt als kandidaat terecht in een warm nest. Collega's zijn vriendelijk, behulpzaam, gezellig en collegiaal. Er heerst een gemoedelijke ons-kent-ons sfeer.”

Lees het interview
triangle dark triangle light

Stel je vraag.
Welke dan ook.

Neem contact op met Jacky. Wij denken in mogelijkheden en staan open voor iedereen die zich groots wil ontwikkelen.

Jacqueline Damen-Herps_full-color