HLB WVDB 2022 - 84

true

Business Support

Samen maken we het groots.

Hoe is het om te werken voor de business line Business Support? Hoe is de sfeer? Dat lees je op deze pagina.

Onze business line Business Support bestaat uit ruim 120 collega’s.

Business Support heeft als doel de algemene bedrijfsvoering te ondersteunen, bijvoorbeeld op het gebied van P&O, finance, IT, secretarieel en marketing. Deze business line bestaat dan ook uit verschillende onderdelen en staffuncties.
We zijn verdeeld over alle vestigingen en werken met veel plezier voor interne klanten.

Sfeer op de werkvloer
Met veel energie werken we intensief samen. Ondertussen is het natuurlijk ook gezellig. De sfeer is laagdrempelig, de lijntjes zijn kort. We zijn open naar elkaar en helpen elkaar verder. We hebben informeel contact met alle disciplines; ze weten ons gemakkelijk te vinden.

Wat maakt dit kantoor anders?
Je hebt de mogelijkheden van een groot kantoor - zoals kansen en opleidingen – in combinatie met de sfeer van een klein kantoor. Je hebt bovendien veel vrijheid om eigen initiatieven uit te werken én om je eigen pad te kiezen.

Werken bij onze business line Business Support

Wil je van een collega horen wat hij ervan vindt?

Benthe van Iersel - 520px x 736px

Benthe van Iersel

Marketing en Communicatie Adviseur

“Werken bij HLB Witlox Van den Boomen voelt echt als thuiskomen. Er hangt een gezellige sfeer, iedereen is in voor een praatje. Alle activiteiten zoals grote feesten, kantoorbarbecues, vrijdagmiddagborrels en teamuitjes zijn echt de hoogtepunten.”

Lees het interview
triangle dark triangle light
Jacqueline Damen-Herps_full-color

Stel je vraag.
Welke dan ook.

Neem contact op met Kim Verbeek. Wij denken in mogelijkheden en staan open voor iedereen die zich groots wil ontwikkelen.