HLB WVDB 2022 - 85 --1

true

Accountancy & Advies

Samen maken we het groots.

Hoe is het om te werken voor de Accountancy & Adviespraktijk? Hoe is de sfeer? Wie zijn de klanten? Dat lees je op deze pagina.

Onze business line Accountancy & Advies bestaat uit ruim 170 collega’s.

De naam zegt het al: deze business line houdt zich in de breedte bezig met accountancy. Denk daarbij aan het (digitaal) voeren van de administratie, het verzorgen van actuele tussentijdse cijfers, het verzorgen van de jaarrekeningen, samen met de belastingadviseurs verzorgen van de fiscale aangiften (VPB/IB/OB) en bedrijfseconomische advisering (op het gebied van juridische (financierings)structuur, administratieve organisatie en strategie).

Klantenkring
We werken voor diverse soorten klanten. Daarbij zie je veel familiebedrijven, veel mkb en veel Brabantse bedrijven. Ook de branches zijn divers, zoals vastgoed, bouw, hightech maakindustrie, paarden, internationaal en (groot)handel.

Sfeer op de werkvloer
Als je werkt bij HLB Witlox Van den Boomen voelt het alsof je iedereen kent. De sfeer is als één grote familie. Collega’s van alle disciplines helpen elkaar om het beste te bereiken voor de klant.

Wat maakt dit kantoor anders?
De combinatie van internationaal bedrijf en hechte sfeer. De kwaliteit van dienstverlening en de vrijheid en kansen die je krijgt om je te ontwikkelen .

 

Werken bij onze business line Accountancy & Advies

Wil je van een collega horen wat hij ervan vindt?

Ontwerp zonder titel (5)

Ricardo Goldbach

Senior Manager Accountancy & Advies

“De betrokkenheid van collega’s bij belangrijke gebeurtenissen in je leven, dat maakt dit bedrijf uniek.”

Lees het interview
Jurgen Dreessen (1)

Jurgen Dreessen

Opdrachtmanager Accountancy & Advies

"De sfeer op kantoor is familiair te noemen. Bij iedereen staat de deur open en collega’s helpen elkaar als hulp nodig is."

Lees het interview
triangle dark triangle light

Stel je vraag.
Welke dan ook.

Neem contact op met Jacky. Wij denken in mogelijkheden en staan open voor iedereen die zich groots wil ontwikkelen.

Jacqueline Damen-Herps_full-color