Werk zoals jij wilt.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn net zo goed als bij andere professionele kantoren, maar bieden een plus. Meer kansen en meer mogelijkheden. Want bij HLB Witlox Van den Boomen gaan we er voor om samen grootse dingen mogelijk te maken. Dat betekent groots werken, maar zeker ook groots leven.

We willen dat jij het maximale haalt uit jezelf en het leven. Een goede balans tussen welvaart en welzijn. Tussen werk en privé dus. Zodat jij goed in je vel zit. Daar besteden wij veel aandacht aan. Het is de basis voor continuïteit. We zijn er namelijk van overtuigd dat het ons allemaal verder brengt wanneer jij gemotiveerd, energiek en vitaal bent.

triangle dark triangle light

Talentontwikkeling

Onze Academy biedt veel opleidingsmogelijkheden. Je stelt zelf je talentprogramma samen.

Wie zijn wij?

We zijn toonaangevend
We zijn een toonaangevend kantoor dat zich onderscheidt door ons multidisciplinaire karakter. Al onze professionals gaan voor kwaliteit, de menselijke maat en persoonlijk contact.

We belonen goed en transparant
Onze beloning past bij onze ambitie en is gebaseerd op de functie die je hebt en op de bijdrage die je als professional levert.

We willen dat je duurzaam inzetbaar bent en blijft
We vinden het belangrijk dat al onze professionals gemotiveerd, energiek en vitaal zijn; zo gezond mogelijk. En dat ze beschikken over de competenties om goed en met plezier te kunnen werken en zich continu te blijven ontwikkelen in het vak. Daarom besteden we veel aandacht aan jouw duurzame inzetbaarheid; we zijn hierover steeds in gesprek.

We zijn veelkleurig
Diversiteit is voor ons belangrijk, ieder mens is immers uniek. We zijn ervan overtuigd dat divers samengestelde teams nodig zijn om een toonaangevend kantoor te kunnen blijven. We willen een werkklimaat waarin veiligheid, dialoog en vertrouwen belangrijk zijn. Gedrag dat daar tegenin druist, gaan we tegen.

Bij HLB Witlox Van den Boomen kan eigenlijk alles.

Bijvoorbeeld qua werkplek thuis, op kantoor of bij de klant. Je hebt flexibele werktijden die je zelf kunt indelen. Ik kan werken zoals ik zelf zou willen. En ik vind mijn functie, werk en klanten leuk en wil ook met hen meedenken. Binnen de organisatie loop ik nooit tegen problemen aan. Ook wanneer ik een nieuw idee heb, wordt dit vaak goed ontvangen.

Silke van den Reek

Silke van den Reek

Opdrachtmanager Accountancy & Advies

Hoe ziet onze organisatie eruit?

7

kantoren in Zuid-Nederland

34

gemiddelde leeftijd

100%

flexibele werktijden

>600

trotse medewerkers

HLB WVDB 2022 - 111

Werk waar jij wilt.

Je kiest zelf waar je wilt werken. Wij noemen dit mobiel werken. Hierbij stellen we natuurlijk altijd de klant centraal.

Voor mobiel werken krijg je een laptop en een thuiswerkbox met een beeldscherm, muis en wat je verder nodig hebt. Ook geven we een vergoeding voor jouw ergonomische werkplek thuis.

triangle dark triangle light
clock

Flexibele werktijden

Werktijden zijn flexibel in te richten zolang er een balans is tussen kantoor, team en privé.

euro

Marktconform salaris

We bieden je een markconform salaris en een gunstige company car regeling. 

Fun (1)

Verder bieden we je...

Fruit op het werk, sportfaciliteiten, kerstfeest, zomerborrel, teamuitjes (per business line) en natuurlijk de vrijdagmiddagborrels.

HLB Witlox Van den Boomen voelt voor mij als een familiebedrijf. Mijn vader was ooit partner bij HLB in Dongen. Zelf werk ik hier ook al 15 jaar. Ik voel me betrokken en ben trots op wat we doen voor onze klanten.

Jeroen Swinkels

Senior Manager Accountancy & Advies

Onze vacatures

Wil jij ook werken bij HLB Witlox Van den Boomen?

(Junior) Financial Professional

Je krijgt veel ruimte, kansen en verantwoordelijkheden in je werk.
Dat betekent dat jij meteen vanaf het begin al veel klantcontact gaat hebben. Je maakt bij ons een vliegende start.

Je werkt niet alleen nauw samen met accountants, fiscalisten en juristen, maar ook met medewerkers van onze strategische alliantiepartner VDB Advocaten Notarissen. Dat is vrij uniek in onze branche. Doordat je veel met hen samenwerkt, leer je van elkaar. Je kennis wordt dus heel breed ontwikkeld. En dat is een groot voordeel.

Samen groeien

Als één multidisciplinair team van specialisten werken we nauw samen aan doordachte oplossingen voor onze klanten. Wij staan naast de klant en groeien mee in de uitdagingen en successen. We zetten altijd nét dat stapje extra. We bellen als we een kans zien of als we gewoon benieuwd zijn hoe het met de klant gaat. Daarin voel je de mentaliteit uit het zuiden; de échte betrokkenheid.

Jouw verantwoordelijkheden

 • Je zorgt, samen met je team, voor de financiële administratie de grotere en complexere klanten van ons kantoor
 • Je fungeert als sparringpartner en coach voor jouw klanten en de collega's in je team
 • Je verwerkt complexe administraties voor bedrijven in verschillende branches
 • Je onderhoudt het klantcontact en maakt inzichtelijk waar nog performance-verbeteringen mogelijk zijn

 Wat we bieden

 • Marktconform salaris (plus)
 • Talentprogramma op maat
 • 30 vrije dagen (op fulltime basis)
 • Gunstige company car regeling
 • Flexibele werktijden
 • Werken waar jij wilt
 • Thuiswerkbox
 • Vergoeding voor jouw ergonomische werkplek thuis
 • Laptop en mobiele telefoon
 • Veel aandacht voor jouw ontwikkeling.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn net zo goed als bij andere professionele kantoren, maar bieden een plus. Meer kansen en meer mogelijkheden. Want bij HLB Witlox Van den Boomen gaan we er voor om samen grootse dingen mogelijk te maken. Dat betekent groots werken, maar zeker ook groots leven.

Plaats in de organisatie 

De standplaats bij deze vacature is Waalre, Waalwijk, Dongen, Schijndel, Valkenburg, Rosmalen of Gemert, maar je werkplek is flexibel. Bij HLB Witlox Van den Boomen ben je vrij om te bepalen waar je werkt: vanuit huis, op een andere vestiging of bij een klant op locatie.

Als (Junior) Financial Professional ben je onderdeel van de business line Accountancy & Advies (ruim 170 collega’s). De sfeer in ons team is gemoedelijk en persoonlijk. Informeel en hecht. We groeien in omvang, maar groter worden is niet het doel. We worden vooral enthousiast van de grootse impact die we als adviseurs en accountants samen kunnen maken. Zo dragen we graag bij aan een gezonde, betere, eerlijke, betrouwbare maatschappij en economie.

In deze business line hechten we veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. We investeren in jouw talenten. Bieden je tal van opleidingen en trainingen zodat je je kunt blijven ontwikkelen, op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Dat gaat verder dan jouw eigen vakgebied doordat je intensief samenwerkt in multidisciplinaire teams. We inspireren elkaar met inzichten vanuit verschillende invalshoeken.

Waar we naar op zoek zijn

 • Je kan goed schakelen;
 • Een afgeronde MBO- of HBO-opleiding op financieel vlak (bijv. Finance & Control);
 • Je staat aan de start van je carrière of je hebt al enige jaren ervaring in een soortgelijke functie binnen een administratie- of accountantskantoor;
 • Kennis van fiscale wet- en regelgeving (met name BTW) en sterke boekhoudkundige kennis;
 • Vaardig met automatiseringspakketten, bijvoorbeeld Twinfield en Exact-Online;
 • Je kan goed schakelen tussen de verschillende administraties zonder je accuratesse te verliezen.;
 • Kernwaarden van jou zijn: accuraat, planner, samenwerken en proactief.

Laat ons weten wie je bent

Wil jij ook grootse dingen mogelijk maken? Het maximale halen uit je werk en het leven? Dan kijken we uit naar je sollicitatie. We zijn benieuwd naar wie jij bent.

Meer weten

Juridisch Adviseur

Je krijgt veel ruimte, kansen en verantwoordelijkheden in je werk. Dat betekent dat jij meteen vanaf het begin al veel klantcontact gaat hebben. Je maakt bij ons een vliegende start.Je werkt niet alleen nauw samen met accountants, fiscalisten en juristen, maar ook met medewerkers van onze strategis...
Foto Michelle

Stel je vraag.
Welke dan ook.

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Wij vertellen je graag meer.