Werken bij Business Advisory

true

Business Advisory

Samen maken we het groots.

Hoe is het om te werken voor de business line Business Advisory? Hoe is de sfeer? Dat lees je op deze pagina.

Onze business line Business Advisory is een klein team met veel ambitie.

Wij helpen ondernemers hun strategische doelstellingen inzichtelijk te maken én deze vervolgens op gestructureerde wijze te realiseren. Kort gezegd, is dat het doel van deze business line.


We staan met de ondernemers stil bij wat er goed gaat en wat zich bewezen heeft, maar zeker ook bij wat er (nog) beter kan. Dat doen we in een tijdsbestek van ongeveer zes weken. Nadat de stip op de horizon is gezet, gaan we de stap van idee naar implementatie verkleinen. Dat doen we door de doelstellingen verder af te pellen en te clusteren in een overzichtelijk aantal projecten. Daarvan maken we een roadmap.


Met deze roadmap kunnen onze klanten aan de slag gaan met één of meerdere projecten. Ze kunnen het zelf oppakken met een intern team, maar ze kunnen er ook voor kiezen één van onze projectleiders in te schakelen, zodat het (interne) projectteam maximaal wordt ondersteund en gefaciliteerd. Deze projectleider werkt nauw samen met alle disciplines van onze organisatie en weet precies welke expertise op welk moment kan worden ingezet.

Klantenkring

Dit doen we voor klanten die graag willen verbeteren en verder professionaliseren. Vaak zijn dit familiebedrijven en mkb-bedrijven. Ook de ondernemer zelf wordt begeleid in het bepalen en behalen van zijn doelen.

Onze klanten zijn vooral mkb- en familiebedrijven; wij adviseren zowel op het niveau van de ondernemer zelf, als op dat van de onderneming. We worden vaak ingeschakeld door ondernemers die uitdagingen zien op verschillende gebieden en die het lastig vinden om het overzicht te houden. En door ondernemers die het moeilijk vinden om de benodigde tijd en energie vrij te maken voor het doorvoeren van veranderingen, zeker zonder concreet plan.

Sfeer op de werkvloer
Enthousiast en professioneel. Samen en betrokken. Informeel en persoonlijk. We weten elkaar te vinden; om samen successen te vieren maar ook om elkaar te steunen als het privé even wat minder gaat. We werken intensief samen, evalueren regelmatig en werken doorlopend aan onze ambities.

Wat maakt dit kantoor anders?
Bij HLB Witlox Van den Boomen hebben we veel verschillende disciplines. Met de experts van deze vakgebieden werk je intensief samen om voor een ondernemer het beste resultaat te bereiken. Dit brede perspectief is niet alleen een voordeel voor de klant, maar ook voor jou. Je leert zelf heel veel van én over de andere disciplines.

 

Werken bij onze business line Business Advisory

Wil je van een collega horen wat hij ervan vindt?

Ontwerp zonder titel (16)-1

Nicole Steins

Partner Business Advisory

“HLB Witlox Van den Boomen gaat met haar tijd mee, staat open voor veranderingen en is constant in beweging. En ik heb altijd alle kansen en ruimte gekregen om mij te ontwikkelen.”

Lees het interview
triangle dark triangle light

Stel je vraag.
Welke dan ook.

Neem contact op met Jacky. Wij denken in mogelijkheden en staan open voor iedereen die zich groots wil ontwikkelen.

Jacqueline Damen-Herps_full-color