HLB Witlox Van den Boomen - Monique van de Middelaar
Talentprogramma's

Jouw talentprogramma | HLB Witlox Van den Boomen

Op basis van je functie en je ervaring krijg je een uitgekiend talentprogramma op jouw niveau: Young Talent, Medior Talent, Medior+ Talent en Senior Talent. 

Jouw talentprogramma

Een carrière lang leren. Dat stimuleren we vanaf het moment dat je bij ons start met onze Academy. Op basis van je functie en je ervaring krijg je een uitgekiend talentprogramma op jouw niveau. Zo haal je met de juiste coaching, online trainingen, workshops en werkcolleges het beste uit jezelf. 

1. Young Talent 

Start je jouw loopbaan bij HLB Witlox Van den Boomen? Dan wil je natuurlijk goed beginnen. Met hulp van ons young talentprogramma leer je snel en ontwikkel je je zowel professioneel als persoonlijk.

2. Medior Talent

Je werkt al een tijdje in het vak, hebt structuur aangebracht in je manier van werken, je eigen ritme gevonden en al veel kennis van zaken. Jouw ruimte om te ontwikkelen ligt bijvoorbeeld in de manier waarop je projecten nog verfijnder op kunt pakken. Of in hoe je persoonlijk meer impact maakt op collega's en klanten. Het talentprogramma Medior Talent bedient je op jouw wenken. 

3. Medior+ Talent 

Je draait al een tijdje mee en hebt jouw eigen manier van werken en je expertise goed ontwikkeld. Misschien ben je al bezig met leidinggeven, wat vraagt om nieuwe vaardigheden. In het talentprogramma Medior+ Talent krijg je alles aangereikt om door te groeien. 

4. Senior Talent

Als Senior heb je jarenlang ervaring en heb je jezelf al op veel verschillende gebieden ontwikkeld. Maar ook jouw talent blijft om voeding vragen. Het talentprogramma Senior Talent geeft je de handvatten om kennis en kunde uit te breiden en je werk met plezier te doen. 

Bekijk hoe talentontwikkeling Anne helpt in haar groeipad naar Sr. Adviseur HRM.

“Door interne coaching heb ik mijn gesprekstechnieken geperfectioneerd.”

Anne Wolters

Adviseur HRM

triangle dark triangle light

Ontdek hoe Madelon de Academy inzet om door te kunnen groeien binnen HLB Witlox Van den Boomen.

“Het werkcollege heeft me dichter bij mijn groeiambities gebracht.”

Madelon Gorisse

Jr. Adviseur Corporate Finance

Verder lezen.

Jacqueline Damen-Herps_full-color

Stel je vraag

Heb je een vraag of wil je meer informatie over werken bij ons? Stel je vraag. Antwoord gegarandeerd.