HLB Witlox Van den Boomen - Monique van de Middelaar

true

Talentontwikkeling

Haal alles uit jezelf.

Bij HLB Witlox Van den Boomen vinden we jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling net zo belangrijk als jij zelf. Daarom bieden we je alles wat je nodig hebt om je talent te (h)erkennen en te ontwikkelen.

Academy: zo blijf je je ontwikkelen.

Ons succes is mede afhankelijk van jou. Samen met je collega’s bepaal jij de kwaliteit van onze dienstverlening. En die is altijd in beweging. De omgeving waarin wij opereren en de verschillende vakgebieden waarop wij actief zijn, veranderen namelijk voortdurend. Dit vraagt continu blijven leren en ontwikkelen. Daarom investeren wij in jouw talentontwikkeling met de Academy.

De Academy biedt tal van (online) trainingen en ontwikkelmogelijkheden om je zowel op persoonlijk als professioneel vlak te blijven ontwikkelen. Zo geef je invulling aan jouw ambities en blijf je ‘fit’ voor de klant en de toekomst.

Jij staat centraal.

Het gaat om jouw ambities, doelstellingen en mogelijkheden. In de Academy faciliteren en ondersteunen we jouw ontwikkeling met diverse opleidingen en trainingen. Maar jij hebt de regie. Jij stelt zelf jouw eigen talentprogramma samen met diverse colleges, workshop en e-learnings.

Talentontwikkeling

Bij het ontwikkelen van je talenten hanteren we het 70/20/10 principe, zoals je hieronder kunt zien. De dagelijkse praktijk is de beste leerschool. En het effect van het geleerde is het grootst wanneer je dit direct kunt toepassen in de praktijk.

70% - leer je op de werkvloer

Bekijk hoe talentontwikkeling Anne helpt in haar groeipad naar Sr. Adviseur HRM.

“Door interne coaching leer ik als volwaardig gesprekspartner aan tafel te zitten bij mij klanten.”

Anne Wolters

Adviseur HRM

triangle dark triangle light

Regie op je eigen talentprogramma.

Of je nu aan het begin van je loopbaan staat of al een flink aantal jaar op weg bent, de Academy helpt om het beste uit jezelf te halen. We onderscheiden drie talentprogramma’s:

  • Young Talent
  • Medior Talent
  • Senior Talent

Ieder programma biedt alles wat je nodig hebt om zowel vakinhoudelijk als persoonlijk met ons kantoor mee te groeien.

triangle dark triangle light

Tijdens mijn werkstudentschap en het volgen van mijn master, is HLB Witlox Van den Boomen enorm flexibel. Dat, de laagdrempeligheid binnen kantoor én de diversiteit in mijn werkzaamheden, vind ik hun sterkste punten.

Sanne Ververs

Junior aangiftemedewerker

Bij HLB Witlox Van den Boomen ontwikkelen we jouw talent optimaal voor het succes van vandaag, morgen en overmorgen.

Leiderschap ontwikkeling.

Leiderschap is een belangrijk thema in de Academy. De wereld om ons heen verandert voortdurend en snel. Het vraagt sterk leiderschap om hierin soepel te kunnen mee bewegen. Daarom hebben we diverse ontwikkeltrajecten:

  • Human development traject: voorbereiding op een leidinggevende positie
  • Personal development traject: uitbreiding van jouw coach- en leiderschapsvaardigheden
  • Management development traject: voorbereiding op een eventuele partner positie.

Deze trajecten bieden de mogelijkheid om je leiderschapscompetenties verder te ontwikkelen en in de praktijk te brengen.

Kennis uitwisselen tussen disciplines.

Doordat we samenwerken in multidisciplinaire teams, werk je intensief samen met specialisten. Je leert van je collega’s van Belastingadvies, Corporate Finance, Accountancy, Salaris- en HR advies, Juristen en Bedrijfsadviseurs. We inspireren elkaar met inzichten vanuit verschillende invalshoeken.

Daarnaast hebben we een strategische alliantie met VDB Advocaten Notarissen. Zij zitten in hetzelfde pand. Doordat we veelvuldig samenwerken, leer je ook van hen. Je kennis wordt dus heel breed ontwikkeld. En dat is een groot voordeel.

Ontdek hoe Madelon de Academy inzet om door te kunnen groeien binnen HLB Witlox Van den Boomen.

“Het werkcollege heeft me dichter bij mijn groeiambities gebracht.”

Madelon Gorisse

Jr. Adviseur Corporate Finance

IMG_5657

Groots als jezelf.

Je groeit op een manier die bij jou past. Elk groeipad is anders. Samen met jouw mentor en naaste collega’s ontdek je waarin jij groots wil groeien. Welke branche ligt jou? Van welke functie krijg je energie? Door onze multidisciplinaire werkwijze ontdek je het vakgebied zowel in de breedte als in de diepte.

We hebben de missie om samen groots te ondernemen. We willen dat iedereen het maximale uit zichzelf en het leven haalt. Wij zijn zeer goed voor onze mensen: zij kunnen zich breed ontwikkelen en er is een goede balans tussen leven en werken. Dat levert energieke, vindingrijke en super gemotiveerde professionals op. Zo kom jij volledig tot je recht.

Welkom bij HLB Witlox Van den Boomen.

Creëer

Bepaal jouw eigen uitdaging

Groei door

Ontwikkel inhoudelijk en professioneel

Balans

Vind écht de balans tussen werk en privé

Begeleiding

Benut de hulp van een persoonlijke mentor

Michelle van Wanrooij - 880px x 1244px

Stel je vraag.
Welke dan ook.

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Wij vertellen je graag meer.