HLB WVDB 2022 - 83

true

Onze manier van werken

Groots werken

Flexibiliteit en verantwoordelijkheid staan centraal in onze manier van werken. Bij HLB Witlox Van den Boomen zorgen we voor een goede balans tussen welvaart en welzijn. Tussen werk en privé dus. Zodat jij goed in je vel zit. 

Dit betekent dat je soms je werk wat anders indeelt. Of ruimte maakt in je werk omdat je een opleiding volgt, bijvoorbeeld.

We besteden veel aandacht aan groei. Inhoudelijk gaat dat verder dan jouw vakgebied, doordat we werken in multidisciplinaire teams. Persoonlijke ontwikkeling zorgt ervoor dat jij gemotiveerd, energiek en vitaal blijft. Zodat jij het maximale haalt uit jezelf en het leven. Samen maken we het groots.

(SAMEN)WERKEN doen wij zo:

 • Flexibel
 • Duurzaam
 • Veilig
 • In balans
 • Dichtbij

Ik werk samen met diverse collega’s uit verschillende teams. En dan heb ik mijn vaste collega’s in het internationale team. Zij zijn echt goed in wat ze doen! De sfeer is erg fijn en we maken veel grappen met elkaar. Ook klanten merken dat we op elkaar kunnen rekenen en dat we met elkaar lachen, dat krijgen we vaak te horen. Ik ben blij dat ik in dit team zit, samen gaan we vooruit!"

Oleysa Bekerova

Manager Audit

triangle dark triangle light
Martijn Stals

"Tussendoor ontspan je even met tafeltennis. Of je daagt je collega’s uit voor tafelvoetbal."

HLB WVDB 2022 - 26

Werk flexibel.

We willen dat iedereen die bij ons werkt duurzaam inzetbaar is en blijft. Jij dus ook. Dat zie je aan onze werktijden- en verlofregelingen. Die zorgen voor een goede balans tussen werk en privé. En die passen bij elke levensfase.

HLB WVDB 2022 - 126

Werk waar jij wilt.

Je kiest zelf waar je wilt werken. Natuurlijk stellen we altijd de klant centraal.

Voor mobiel werken krijg je een laptop en een thuiswerkbox met een beeldscherm, muis en wat je verder nodig hebt. Ook geven we een vergoeding voor jouw ergonomische werkplek thuis.

Onze kantoren zijn ingericht naar drie functies: ontmoeten, ontvangen en opleiden. Daarom hebben we veel spreekkamers en samenwerkplekken. Maar ook aparte ruimtes waar je kunt focussen.

HLB WVDB 2022 - 28

Werk hoe jij wilt.

We geven je de ruimte om zelf te bepalen hoe je jouw werkweek indeelt. Natuurlijk altijd in onderling overleg en in balans (voor jouzelf, de klant en je team).

Teamwork krijgt een nieuwe dimensie. De ene dag bezoek je een aantal klanten, de andere dag werk je samen op kantoor. En heel regelmatig vanuit huis. Door mobiel te werken ben je ‘altijd dichtbij’.

Ontwerp zonder titel (19)-2

"Op de fiets naar kantoor? Goed idee! We hebben douches zodat je fris aan het werk kunt."

triangle dark triangle light

Pas jij bij ons?

Balans

Vind écht de balans tussen werk en privé

Groei door

Ontwikkel inhoudelijk en professioneel

Creëer

Bepaal jouw eigen uitdaging

Begeleiding

Benut de hulp van een persoonlijke mentor

Mijn work-life balance is prima. Sinds ik moeder ben, werk ik 32 uur. Ik krijg alle ruimte die ik nodig heb. Ik ben zwanger van mijn tweede kind en ook daarvoor krijg ik alle ruimte, ondanks wij nu het hoogseizoen in gaan. Als ik meer privé tijd nodig heb vanwege de zwangerschap is dat akkoord. We proberen samen een oplossing te vinden. Ik heb het gevoel dat ik hierin wordt gehoord. Er wordt op de werkvloer ook niet vervelend over gedaan. Collega’s zijn ontzettend betrokken en leven mee.

Silke van den Reek

Opdrachtmanager Accountancy & Advies

LAVFotografie-20220611-FusioTheFestival-387

Lekker in je vel.

Het succes van HLB Witlox Van den Boomen is mede afhankelijk van jou. Want samen met je collega’s bepaal jij de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarom willen we dat je lekker in je vel zit. Onze manier van werken draagt daar aan bij.

Onze flexibiliteit vind je terug in de arbeidsvoorwaarden. En ook in onze mogelijkheden voor talentontwikkeling.

Bob van Haperen_200x200_color

"Tijdens kantooruren altijd in pak? Nergens voor nodig. Je mag je kleden naar je werkzaamheden."

triangle dark triangle light

De multidisciplinaire werkwijze gaf voor mij de doorslag te kiezen voor HLB Witlox Van den Boomen.

Hierdoor ontdek je het (internationale) loonheffingendomein zowel in de breedte als in de diepte. We zijn een jong team met voldoende ruimte voor ontwikkeling, ondernemerschap en inspraak. Bij partners kan ik zo binnenlopen. Je krijgt echt vertrouwen en waardering. Iedere dag is anders, dat maakt mijn werk zo leuk!

Luc Mourmans

Luc Mourmans

Belastingadviseur

HLB WVDB 2022 - 74

Innovatief en digitaal.

Bij HLB Witlox Van den Boomen zijn we toonaangevend op het gebied van digitalisatie en data science. Hiermee kunnen we scherper en dieper analyseren. Data gedreven kunnen we de klant beter adviseren. We richten bovendien onze eigen IT-systemen goed in, én helpen onze klanten dit ook te doen. Niet dat we in systemen denken. Nee, we zetten onze vindingrijkheid juist in om zaken beter, sneller en gemakkelijker te maken. Zodat we de klant - maar ook onszelf - ontzorgen.

Werken bij HLB Witlox Van den Boomen

Ondernemend en toekomstgericht.

Dat vereist focus op innovaties en nieuwe ontwikkelingen. Maar ook een cultuur van ondernemen, risico’s durven nemen en experimenteren. Daarom werken we ook zo graag voor de ambitieuze ondernemer en zijn onderneming. Daar matchen we goed mee qua drive en cultuur. We hebben zelf ook die cultuur van elkaar verder helpen en slagvaardig opereren in het nu. Tegelijkertijd houden we altijd oog voor de toekomst: de volgende generatie.

Onze adviezen hebben impact. Zo dragen we graag bij aan een gezonde, betere, eerlijke, betrouwbare maatschappij en economie.  

triangle dark triangle light

Hier worden je kwaliteiten gezien door collega’s en leidinggevenden. En ze worden ook benut! Er worden kansen voor je gecreëerd als jij je daarvoor inzet. Ik krijg hier veel vrijheid om me te ontwikkelen, met uiteraard de juiste begeleiding. Als je ook houdt van gezelligheid met collega’s, dan is HLB Witlox Van den Boomen de perfecte werkgever.

Charlotte Bos

Support Medewerker

HLB WVDB 2022 - 9

Respectvol werken.

Een werkomgeving waarin medewerkers professioneel en respectvol met elkaar omgaan, dat vinden we essentieel. Bij HLB Witlox Van den Boomen geven medewerkers elkaar de ruimte om veilig hun mening te ventileren. We spreken met respect over anderen. We hebben duidelijke gedragsregels. Bij ongewenst gedrag wordt ingegrepen.

Reguliere feestdagen mogen worden ingewisseld voor andere verlofdagen. Wissel je vrije dagen met Kerst bijvoorbeeld in om het Suikerfeest te vieren. Geen probleem. Werk zoals jij wilt.

Ontwerp zonder titel (19)-2

"Work-life balance? Daar is serieus veel aandacht voor."

Rowan Luiten-1

"Werk op tijden die bij jou passen."

Onze vacatures

Wil jij ook werken bij HLB Witlox Van den Boomen?

Meewerkstage Accountancy - Samenstelpraktijk

Help je collega’s in accountancy en zet je eerste stappen als professional.
 
Jouw rol als stagiair(e) Accountancy & Advies 
 • Je oriënteert je binnen de praktijk en ervaart de voordelen van multidisciplinair samenwerken. 
 • Je werkt mee aan verschillende opdrachten met klantcontact, zoals het beoordelen van eenvoudige cijferopstellingen, het voorbereiden van correspondentie, het opstellen van jaarrekeningen en het meedenken over bedrijfsprocessen van onze klant.
 
In jouw rol ga je veel leren en vooral een plezierige stage hebben! De ideale manier om te ontdekken hoe het is om in de accountancy te werken. Je ontwikkelt jezelf met hulp van je collega’s en onze Academy en krijgt de kans om veel te leren van verschillende disciplines. In een fijne, warme sfeer waarin we elkaar verder helpen. Kom erbij!
 
Je team  
Bij welke vestiging wil jij stagelopen? Dat ontdekken we graag met jou. Je hoort bij de business line Accountancy & Advies. Daarin krijg je ruim 170 collega’s die er zijn om jou te helpen, want bij ons werken we samenaan het beste resultaat. Je leert van je accountancycollega’s, maar ook van onze fiscalisten, corporate finance adviseurs en van de advocaten en notarissen van onze strategische alliantiepartner VDB Advocaten Notarissen. Al die disciplines in huis, dat is uniek in onze branche.
 
Dit ben je: 
 • Derdejaars HBO- of WO-student Accountancy, Finance & Control of Bedrijfseconomie. 
 • Uitstekend in mondelinge en schriftelijke communicatie. 
 • Je durft bestaande kaders los te laten om tot optimale oplossingen te komen.
 
Dit krijg je: 
 • Marktconforme stagevergoeding (van €880,- tot €990,-.).
 • Je kan feestdagen ruilen. 
 • Ontspannen werken in een platte, open sfeer zonder pakkencultuur.  
 • Alle ruimte om zelfstandig je functie te vormen en je talenten te benutten. 
 • Laptop en de inrichting voor je thuiswerkplek. 
 • Veel carrière- en doorgroeimogelijkheden voor een snelle volgende stap. 
 • Vergoeding van reiskosten. 
 • Goede pensioenregeling en kosteloze arbeidsongeschiktheidsverzekering. 
 • Grenzeloos samenwerken met collega's uit binnen- en buitenland. 
 • De 5 carrièregaranties die je alleen bij HLB Witlox Van den Boomen krijgt.  
 
Doorgroeimogelijkheden 
Vanuit deze rol krijg je de ruimte om door te groeien in de diepte binnen de afdeling Accountancy & Advies, of in de breedte op andere afdelingen in de organisatie. Samen houden we op elk moment in je carrière oog voor wat je wil.
 
Daarom werken al ruim 600 collega’s bij ons: 
 1. Je werkt voor mooie, uitdagende klanten 
 2. Je werkt samen in multidisciplinaire teams  
 3. Je werkt flexibel in tijd en locatie 
 4. Jouw werk doet ertoe bij collega’s en klanten 
 5. Je ontwikkelt je tot de beste versie van jezelf  
Meer weten

Stel je vraag.
Welke dan ook.

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Wij vertellen je graag meer.
Jacqueline Damen-Herps_full-color