HLB WVDB 2022 - 83

true

Onze manier van werken

Groots werken

Flexibiliteit en verantwoordelijkheid staan centraal in onze manier van werken. Bij HLB Witlox Van den Boomen zorgen we voor een goede balans tussen welvaart en welzijn. Tussen werk en privé dus. Zodat jij goed in je vel zit. 

Dit betekent dat je soms je werk wat anders indeelt. Of ruimte maakt in je werk omdat je een opleiding volgt, bijvoorbeeld.

We besteden veel aandacht aan groei. Inhoudelijk gaat dat verder dan jouw vakgebied, doordat we werken in multidisciplinaire teams. Persoonlijke ontwikkeling zorgt ervoor dat jij gemotiveerd, energiek en vitaal blijft. Zodat jij het maximale haalt uit jezelf en het leven. Samen maken we het groots.

(SAMEN)WERKEN doen wij zo:

 • Flexibel
 • Duurzaam
 • Veilig
 • In balans
 • Dichtbij

Ik werk samen met diverse collega’s uit verschillende teams. En dan heb ik mijn vaste collega’s in het internationale team. Zij zijn echt goed in wat ze doen! De sfeer is erg fijn en we maken veel grappen met elkaar. Ook klanten merken dat we op elkaar kunnen rekenen en dat we met elkaar lachen, dat krijgen we vaak te horen. Ik ben blij dat ik in dit team zit, samen gaan we vooruit!"

Oleysa Bekerova

Manager Audit

triangle dark triangle light
Martijn Stals

"Tussendoor ontspan je even met tafeltennis. Of je daagt je collega’s uit voor tafelvoetbal."

HLB WVDB 2022 - 26

Werk flexibel.

We willen dat iedereen die bij ons werkt duurzaam inzetbaar is en blijft. Jij dus ook. Dat zie je aan onze werktijden- en verlofregelingen. Die zorgen voor een goede balans tussen werk en privé. En die passen bij elke levensfase.

HLB WVDB 2022 - 126

Werk waar jij wilt.

Je kiest zelf waar je wilt werken. Natuurlijk stellen we altijd de klant centraal.

Voor mobiel werken krijg je een laptop en een thuiswerkbox met een beeldscherm, muis en wat je verder nodig hebt. Ook geven we een vergoeding voor jouw ergonomische werkplek thuis.

Onze kantoren zijn ingericht naar drie functies: ontmoeten, ontvangen en opleiden. Daarom hebben we veel spreekkamers en samenwerkplekken. Maar ook aparte ruimtes waar je kunt focussen.

HLB WVDB 2022 - 28

Werk hoe jij wilt.

We geven je de ruimte om zelf te bepalen hoe je jouw werkweek indeelt. Natuurlijk altijd in onderling overleg en in balans (voor jouzelf, de klant en je team).

Teamwork krijgt een nieuwe dimensie. De ene dag bezoek je een aantal klanten, de andere dag werk je samen op kantoor. En heel regelmatig vanuit huis. Door mobiel te werken ben je ‘altijd dichtbij’.

Ymke Stegink_200x200_color

"Op de fiets naar kantoor? Goed idee! We hebben douches zodat je fris aan het werk kunt."

triangle dark triangle light

Pas jij bij ons?

Balans

Vind écht de balans tussen werk en privé

Groei door

Ontwikkel inhoudelijk en professioneel

Creëer

Bepaal jouw eigen uitdaging

Begeleiding

Benut de hulp van een persoonlijke mentor

Mijn work-life balance is prima. Sinds ik moeder ben, werk ik 32 uur. Ik krijg alle ruimte die ik nodig heb. Ik ben zwanger van mijn tweede kind en ook daarvoor krijg ik alle ruimte, ondanks wij nu het hoogseizoen in gaan. Als ik meer privé tijd nodig heb vanwege de zwangerschap is dat akkoord. We proberen samen een oplossing te vinden. Ik heb het gevoel dat ik hierin wordt gehoord. Er wordt op de werkvloer ook niet vervelend over gedaan. Collega’s zijn ontzettend betrokken en leven mee.

Silke van den Reek

Opdrachtmanager Accountancy & Advies

LAVFotografie-20220611-FusioTheFestival-387

Lekker in je vel.

Het succes van HLB Witlox Van den Boomen is mede afhankelijk van jou. Want samen met je collega’s bepaal jij de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarom willen we dat je lekker in je vel zit. Onze manier van werken draagt daar aan bij.

Onze flexibiliteit vind je terug in de arbeidsvoorwaarden. En ook in onze mogelijkheden voor talentontwikkeling.

Bob van Haperen_200x200_color

"Tijdens kantooruren altijd in pak? Nergens voor nodig. Je mag je kleden naar je werkzaamheden."

triangle dark triangle light

De multidisciplinaire werkwijze gaf voor mij de doorslag te kiezen voor HLB Witlox Van den Boomen.

Hierdoor ontdek je het (internationale) loonheffingendomein zowel in de breedte als in de diepte. We zijn een jong team met voldoende ruimte voor ontwikkeling, ondernemerschap en inspraak. Bij partners kan ik zo binnenlopen. Je krijgt echt vertrouwen en waardering. Iedere dag is anders, dat maakt mijn werk zo leuk!

Luc Mourmans

Luc Mourmans

Belastingadviseur

HLB WVDB 2022 - 74

Innovatief en digitaal.

Bij HLB Witlox Van den Boomen zijn we toonaangevend op het gebied van digitalisatie en data science. Hiermee kunnen we scherper en dieper analyseren. Data gedreven kunnen we de klant beter adviseren. We richten bovendien onze eigen IT-systemen goed in, én helpen onze klanten dit ook te doen. Niet dat we in systemen denken. Nee, we zetten onze vindingrijkheid juist in om zaken beter, sneller en gemakkelijker te maken. Zodat we de klant - maar ook onszelf - ontzorgen.

Werken bij HLB Witlox Van den Boomen

Ondernemend en toekomstgericht.

Dat vereist focus op innovaties en nieuwe ontwikkelingen. Maar ook een cultuur van ondernemen, risico’s durven nemen en experimenteren. Daarom werken we ook zo graag voor de ambitieuze ondernemer en zijn onderneming. Daar matchen we goed mee qua drive en cultuur. We hebben zelf ook die cultuur van elkaar verder helpen en slagvaardig opereren in het nu. Tegelijkertijd houden we altijd oog voor de toekomst: de volgende generatie.

Onze adviezen hebben impact. Zo dragen we graag bij aan een gezonde, betere, eerlijke, betrouwbare maatschappij en economie.  

triangle dark triangle light

Hier worden je kwaliteiten gezien door collega’s en leidinggevenden. En ze worden ook benut! Er worden kansen voor je gecreëerd als jij je daarvoor inzet. Ik krijg hier veel vrijheid om me te ontwikkelen, met uiteraard de juiste begeleiding. Als je ook houdt van gezelligheid met collega’s, dan is HLB Witlox Van den Boomen de perfecte werkgever.

Charlotte Bos

Support Medewerker

HLB WVDB 2022 - 9

Respectvol werken.

Een werkomgeving waarin medewerkers professioneel en respectvol met elkaar omgaan, dat vinden we essentieel. Bij HLB Witlox Van den Boomen geven medewerkers elkaar de ruimte om veilig hun mening te ventileren. We spreken met respect over anderen. We hebben duidelijke gedragsregels. Bij ongewenst gedrag wordt ingegrepen.

Reguliere feestdagen mogen worden ingewisseld voor andere verlofdagen. Wissel je vrije dagen met Kerst bijvoorbeeld in om het Suikerfeest te vieren. Geen probleem. Werk zoals jij wilt.

Benthe van Iersel_200x200_color

"Work-life balance? Daar is serieus veel aandacht voor."

Rowan Luiten-1

"Werk op tijden die bij jou passen."

Onze vacatures

Wil jij ook werken bij HLB Witlox Van den Boomen?

Ervaren Belastingadviseur

Je krijgt veel ruimte, kansen en verantwoordelijkheden in je werk.
Dat betekent dat jij meteen vanaf het begin al veel klantcontact gaat hebben. Je maakt bij ons een vliegende start.

Je werkt niet alleen nauw samen met accountants, fiscalisten en juristen, maar ook met collega’s uit de advocatuur en het notariaat. Dat is vrij uniek in onze branche. Doordat je veel met hen samenwerkt, leer je van je collega’s. Je kennis wordt dus heel breed ontwikkeld. En dat is een groot voordeel.

Samen groeien

Als één multidisciplinair team van specialisten werken we nauw samen aan doordachte oplossingen voor onze klanten. Wij staan naast de klant en groeien mee in de uitdagingen en successen. We zetten altijd nét dat stapje extra. We bellen als we een kans zien of als we gewoon benieuwd zijn hoe het met de klant gaat. Daarin voel je de mentaliteit uit het zuiden; de échte betrokkenheid.

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Als ervaren belastingadviseur adviseer en begeleid je onze klanten (met name familiebedrijven) bij uiteenlopende fiscale vraagstukken.
 • Je bent verantwoordelijk voor de voortgang van fiscale adviesopdrachten, de terugkoppeling daarvan naar klanten en collega’s en het tijdig inschakelen van andere professionals.
 • Je bent (mede)verantwoordelijk voor het realiseren van een optimaal resultaat voor klanten en klanttevredenheid.
 • Je coacht de minder ervaren fiscale collega’s en werkt nauw samen met andere disciplines waaronder accountants, HR-adviseurs en advocaten.
 • Je neemt actief deel aan diverse overlegvormen, zoals het vaktechnisch overleg.
 • Met jouw reeds opgedane ervaringen ben je in staat om onze klanten adequaat te bedienen, zowel op het gebied van tijdige communicatie als ook de juiste toon en kwaliteit van adviseren.

Wat we bieden:

 • Marktconform salaris (plus)
 • Talentprogramma op maat
 • 30 vrije dagen (op fulltime basis)
 • Gunstige company car regeling
 • Flexibele werktijden
 • Werken waar jij wilt
 • Thuiswerkbox
 • Vergoeding voor jouw ergonomische werkplek thuis
 • Laptop en mobiele telefoon
 • Veel aandacht voor jouw ontwikkeling.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn net zo goed als bij andere professionele kantoren, maar bieden een plus. Meer kansen en meer mogelijkheden. Want bij HLB Witlox Van den Boomen gaan we er voor om samen grootse dingen mogelijk te maken. Dat betekent groots werken, maar zeker ook groots leven.

Plaats in de organisatie 

De standplaats bij deze vacature is Waalre, maar je werkplek is flexibel. Bij HLB Witlox Van den Boomen ben je vrij om te bepalen waar je werkt: vanuit huis, op een andere vestiging of bij een klant op locatie.

Als Ervaren Belastingadviseur ben je onderdeel van de business line Belastingadvies, die bestaat uit ruim 115 collega’s. We kennen elkaar goed. Niet alleen elkaars naam, maar ook ieders specialisme. We weten elkaars voorkeuren qua werk, humor en of iemand cappuccino wil of espresso.
Je collega’s zijn makkelijk aanspreekbaar. Benaderbaar. Niet alleen je teamgenoten, ook de managers. Als je even twijfelt, vraag je het gewoon. We helpen elkaar verder. We willen het beste resultaat en bereiken dat door samen te werken.

In deze business line hechten we veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. We investeren in jouw talenten. Bieden je tal van opleidingen en trainingen zodat je je kunt blijven ontwikkelen, op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Dat gaat verder dan jouw eigen vakgebied doordat je intensief samenwerkt in multidisciplinaire teams. We inspireren elkaar met inzichten vanuit verschillende invalshoeken.

Waarnaar we op zoek zijn:

 • Een afgeronde WO opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie;
 • Minimaal 6 tot 10 jaar relevante werkervaring in de fiscale praktijk;
 • Uitstekende mondelinge- en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
 • Kernwaarden van jou zijn: overtuigingskracht, besluitvaardig en resultaatgericht.

Laat ons weten wie je bent

Wil jij ook grootse dingen mogelijk maken? Het maximale halen uit je werk en het leven? Dan kijken we uit naar je sollicitatie. We zijn benieuwd naar wie jij bent.

Meewerkstage Accountancy & Advies

Je krijgt veel ruimte, kansen en verantwoordelijkheden in je stage. Bij ons maak je een vliegende start. Je werkt niet alleen nauw samen met accountants, fiscalisten en juristen, maar ook met medewerkers van onze strategische alliantiepartner VDB Advocaten Notarissen. Dat is vrij uniek in onze branche. Doordat je veel met hen samenwerkt, leer je van elkaar. Je kennis wordt dus heel breed ontwikkeld. En dat is een groot voordeel.

Samen groeien

Als één multidisciplinair team van specialisten werken we nauw samen aan doordachte oplossingen voor onze klanten. Wij staan naast de klant en groeien mee in de uitdagingen en successen. We zetten altijd nét dat stapje extra. We bellen als we een kans zien of als we gewoon benieuwd zijn hoe het met de klant gaat. Daarin voel je de mentaliteit uit het zuiden; de échte betrokkenheid.

Jouw verantwoordelijkheden

 • In een relatief korte periode alle kennis vergaren waar jij naar op zoek bent. Je krijgt een duidelijk beeld van wat een accountant in de A&A praktijk precies doet
 • Sfeer proeven binnen onze organisatie
 • Oriënteren binnen de praktijk en ervaren wat de voordelen zijn van een multidisciplinaire samenwerking
 • Meewerken aan verschillende opdrachten en in contact komen met onze klanten, zoals: het beoordelen van eenvoudige cijferopstellingen, het voorbereiden van correspondentie, jaarrekeningen opstellen en meedenken over bedrijfsprocessen van onze klant
 • Kortom; vooral veel leren en vooral een plezierige stage hebben

Wat we bieden

 • Marktconforme stagevergoeding (plus)
 • Talentprogramma op maat
 • Laptop
 • Veel aandacht voor jouw ontwikkeling

Onze arbeidsvoorwaarden zijn net zo goed als bij andere professionele kantoren, maar bieden een plus. Meer kansen en meer mogelijkheden. Want bij HLB Witlox Van den Boomen gaan we er voor om samen grootse dingen mogelijk te maken. Dat betekent groots werken, maar zeker ook groots leven.

Plaats in de organisatie 

Voor onze vestigingen in Waalre, Rosmalen, Waalwijk, Dongen, Schijndel, Gemert en Valkenburg zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe collega's voor een leerzame meewerkstage. Bij HLB Witlox Van den Boomen ben je vrij om te bepalen waar je start.

Als Stagiaire ben je onderdeel van de business line Accountancy & Advies (ruim 170 collega’s). De sfeer in ons team is gemoedelijk en persoonlijk. Informeel en hecht. We groeien in omvang, maar groter worden is niet het doel. We worden vooral enthousiast van de grootse impact die we als adviseurs en accountants samen kunnen maken. Zo dragen we graag bij aan een gezonde, betere, eerlijke, betrouwbare maatschappij en economie.

In deze business line hechten we veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. We investeren in jouw talenten. Bieden je tal van opleidingen en trainingen zodat je je kunt blijven ontwikkelen, op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Dat gaat verder dan jouw eigen vakgebied doordat je intensief samenwerkt in multidisciplinaire teams. We inspireren elkaar met inzichten vanuit verschillende invalshoeken.

Waar we naar op zoek zijn

 • Je bent derdejaars HBO of WO student Accountancy, Finance & Control of Bedrijfseconomie;
 • Uitstekende mondelinge- en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
 • Je durft bestaande kaders los te laten om tot optimale oplossingen te komen.

Laat ons weten wie je bent

Wil jij ook grootse dingen mogelijk maken? Het maximale halen uit je werk en het leven? Dan kijken we uit naar je sollicitatie. We zijn benieuwd naar wie jij bent.

Meer weten

Junior IT Auditor

Je krijgt veel ruimte, kansen en verantwoordelijkheden in je werk.
Dat betekent dat jij meteen vanaf het begin al veel klantcontact gaat hebben. Je maakt bij ons een vliegende start.

 

Je werkt niet alleen nauw samen met accountants, fiscalisten en juristen, maar ook met medewerkers van onze strategische alliantiepartner VDB Advocaten Notarissen. Dat is vrij uniek in onze branche. Doordat je veel met hen samenwerkt, leer je van elkaar. Je kennis wordt dus heel breed ontwikkeld. En dat is een groot voordeel.

Samen groeien

Als één multidisciplinair team van specialisten werken we nauw samen aan doordachte oplossingen voor onze klanten. Wij staan naast de klant en groeien mee in de uitdagingen en successen. We zetten altijd nét dat stapje extra. We bellen als we een kans zien of als we gewoon benieuwd zijn hoe het met de klant gaat. Daarin voel je de mentaliteit uit het zuiden; de échte betrokkenheid.

Jouw verantwoordelijkheden

 • Je houd je bezig met controleopdrachten van de jaarrekening, waarbij we zo veel mogelijk gebruik maken van data-analyse, process mining en andere mogelijkheden die de automatiseringsomgeving biedt. De samenwerking tussen accountant, IT Auditor en data-analist is daarbij cruciaal;
 • je ondersteunt klanten in het kader van assurance-opdrachten, zoals ISAE3402;
 • je toetst bij klanten de volwassenheid van maatregelen op gebied van informatiebeveiliging en privacybescherming of adviseert daarover;
 • je toetst in hoeverre klanten compliant zijn aan relevante wet- en regelgeving (zoals AVG/GDPR);
 • je adviseert in het kader van projecten en pakketimplementaties;
 • je bent medeverantwoordelijk voor het gehele traject van dienstverlening aan onze klanten;
 • je hebt een passie voor het bieden van relevante oplossingen voor vraagstukken van onze klanten, beschikt over een servicegerichte instelling en beschouwt het verkopen van onze diensten als een logisch gevolg hiervan.

Wat we bieden

 • Optimale ondersteuning tijdens je IT-audit opleiding
 • Ambitieus team met IT Auditors en data analisten
 • Marktconform salaris (plus)
 • Talentprogramma op maat
 • 30 vrije dagen (op fulltime basis)
 • Gunstige company car regeling
 • Flexibele werktijden
 • Werken waar jij wilt
 • Thuiswerkbox
 • Vergoeding voor jouw ergonomische werkplek thuis
 • Laptop en mobiele telefoon
 • Veel aandacht voor jouw ontwikkeling

Onze arbeidsvoorwaarden zijn net zo goed als bij andere professionele kantoren, maar wij bieden een plus. Meer kansen en meer mogelijkheden. Want bij HLB Witlox Van den Boomen gaan we ervoor om samen grootse dingen mogelijk te maken. Dat betekent groots werken, maar zeker ook groots leven.

Plaats in de organisatie 

De standplaats bij deze vacature is Rosmalen, maar je werkplek is flexibel. Bij HLB Witlox Van den Boomen ben je vrij om te bepalen waar je werkt: vanuit huis, op een andere vestiging of bij een klant op locatie.

Als Junior IT Auditor ben je onderdeel van de business line Audit. Binnen dit team heb je ruim 135 collega’s, die samen grootse dingen mogelijk willen maken. De klant is geen nummer en wij ook niet. Iedereen levert een bijdrage die ertoe doet, met rechtstreeks invloed op het resultaat. Betrouwbaarheid, kwaliteit, vertrouwen en compliance staan daarbij centraal. Dat blijkt vooral uit onze daden: we komen na wat we beloven, altijd. Dat is de basis voor goede samenwerking.

In deze business line hechten we veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. We investeren in jouw talenten. Bieden je tal van opleidingen en trainingen zodat je je kunt blijven ontwikkelen, op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Dat gaat verder dan jouw eigen vakgebied doordat je intensief samenwerkt in multidisciplinaire teams. We inspireren elkaar met inzichten vanuit verschillende invalshoeken.

Waar we naar op zoek zijn

 • Gestart of bereid om te starten met een IT-auditor opleiding, je staat aan de start van je carrière;
 • Basiskennis op het gebied van geautomatiseerde informatiesystemen en affiniteit met data-analyse;
 • Financiële affiniteit, eventueel met achtergrond in de accountancy;
 • Ervaring met ISAE3402 en overige IT gerelateerde opdrachten is een pré;
 • Je hebt een servicegerichte instelling en beschouwt het verkopen van onze diensten als een logisch gevolg hiervan;
 • Een pragmatische instelling en gericht op het bereiken van resultaten.

Laat ons weten wie je bent

Wil jij ook grootse dingen mogelijk maken? Het maximale halen uit je werk en het leven? Dan kijken we uit naar je sollicitatie. We zijn benieuwd naar wie jij bent.

Meer weten
Tess Rosdorff.jpg

Stel je vraag.
Welke dan ook.

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Wij vertellen je graag meer.