Werken bij HLB Witlox Van den Boomen

Hoe ervaart Benthe het werken voor Business Support?

Wat doet deze business line?

Zoals de naam al zegt, de business ondersteunen. We zijn verantwoordelijk voor de brede ondersteuning van de algemene bedrijfsvoering. Denk aan HR, finance, IT, secretarieel, marketing, enzovoort. Natuurlijk vanuit eigen initiatieven, maar zoals bij iedere organisatie moet de basis goed zijn om de rest te kunnen laten draaien. Onze rol is heel afwisselend! We werken voor verschillende businesslines met elk hun eigen expertise. Zo krijg je van alles iets mee.

Hoe zou je de sfeer van jouw business line omschrijven?

We hebben een heel laagdrempelige, informele en gezellige sfeer. Je kunt bij alle collega’s binnenlopen of ze even bellen. Voor vragen op het gebied van werk, maar ook om even een praatje te maken. Iedereen is bereid je te helpen en om echt samen te werken.

Worden er ook activiteiten georganiseerd?

Eens per jaar hebben we organisatiebreed een activiteit en een zomerbarbecue per vestiging. Sinterklaas vieren we met kinderen en partners. Met bijna alle feestdagen wordt er ook wel iets geregeld voor de medewerkers, van een paasontbijtbox tot een geschenk.

Kun je een gemiddelde werkdag beschrijven?

Iedere dag is anders. De ene dag ben ik aanwezig bij video-opnames, de andere dag ben ik projectplannen aan het uitwerken, aanwezig bij teamoverleggen, heb ik afspraken met andere teams uit onze businessline, afspraken met samenwerkingspartners of ben ik bezig met het bedenken en uitvoeren van campagnes.

Met welke andere vestigingen heb je wel eens contact?

Vanuit Business Support heb je met alle vestigingen contact. Dagelijks, via een telefoontje of fysiek, iedereen weet je makkelijk te vinden. Vaak werk je ook flexibel over de vestigingen heen.

Met welke andere disciplines werk je wel eens samen?

Iedere dag ben je wel in contact met collega’s van verschillende disciplines. Via een afspraak, of omdat je elkaar gewoon in de wandelgangen tegenkomt. We werken actief samen met alle disciplines. In mijn rol focus ik op de arbeidsmarktcommunicatie, dan heb ik voornamelijk veel contact met onze Talent Acquisitie Specialisten en natuurlijk met collega’s uit de business. Door met hen samen te werken, kunnen we gebruikmaken van ieders expertise. Ook zorgt het voor korte lijntjes en werk je echt samen naar het einddoel.

Wat is het hoogtepunt van jouw carrière hier (tot nu toe)?

Alle feesten, activiteiten en borrels, maar specifiek het jubileumfeest! Binnenkort staat er ook een groot zomers festival op de planning voor alle medewerkers; daar kijken we echt naar uit!

Waarom zou een kandidaat voor HLB Witlox Van den Boomen moeten kiezen?

We zijn een groot kantoor, met de hechte sfeer van een klein kantoor. Het is echt gezellig. En je krijgt bovendien extra mogelijkheden, zoals opleiding en veel kansen. Je krijgt de vrijheid om jezelf te ontwikkelen en eigen initiatieven uit te werken. Wat verder nog leuk is om te weten, is dat we echt een jong kantoor zijn. Veel collega’s zijn in voor gezelligheid buiten kantoortijden, samen carnaval vieren of samen borrelen in de stad.

 

Benthe van Iersel -  421 x 308

Benthe van Iersel

Marketing en Communicatie Adviseur

Collega worden van Benthe?

Bekijk onze Business Support vacatures.

(Junior) Supportmedewerker

Je krijgt veel ruimte, kansen en verantwoordelijkheden in je werk. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze adviseurs. Doordat je veel met hen samenwerkt, leer je van je collega’s. Je kennis wordt dus heel breed ontwikkeld. En dat is een groot voordeel.

Samen groeien

Als één multidisciplinair team van specialisten werken we nauw samen aan doordachte oplossingen voor onze klanten. Wij staan naast de klant en groeien mee in de uitdagingen en successen. We zetten altijd nét dat stapje extra. We bellen als we een kans zien of als we gewoon benieuwd zijn hoe het met de klant gaat. Daarin voel je de mentaliteit uit het zuiden; de échte betrokkenheid.

Jouw verantwoordelijkheden

 • Je ondersteunt in de breedste zin van het woord bij alle voorkomende werkzaamheden, zoals: het verzorgen van correspondentie, het agendabeheer, het e-mail -en telefoonverkeer, de voorbereiding van stukken, het bewaken van acties en deadlines en het structuren van de werkzaamheden
 • Ondersteuning bij evenementen

Wat we bieden

 • Marktconform salaris (plus)
 • Talentprogramma op maat
 • 30 vrije dagen (op fulltime basis)
 • Laptop
 • Veel aandacht voor jouw ontwikkeling

 

Onze arbeidsvoorwaarden zijn net zo goed als bij andere professionele kantoren, maar bieden een plus. Meer kansen en meer mogelijkheden. Want bij HLB Witlox Van den Boomen gaan we er voor om samen grootse dingen mogelijk te maken. Dat betekent groots werken, maar zeker ook groots leven.

Plaats in de organisatie 

Als (Junior) Supportmedewerker ben je onderdeel van de business line Business Support. Dit team bestaat uit ruim 120 collega’s. We hebben een cultuur van elkaar verder helpen. En we houden altijd oog voor de toekomst. Met onze adviezen willen we bijdragen aan een gezonde, eerlijke en betrouwbare economie en maatschappij.

In deze business line hechten we veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. We investeren in jouw talenten. Bieden je tal van opleidingen en trainingen zodat je je kunt blijven ontwikkelen, op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Dat gaat verder dan jouw eigen vakgebied doordat je intensief samenwerkt in multidisciplinaire teams. We inspireren elkaar met inzichten vanuit verschillende invalshoeken.

Waar we naar op zoek zijn

 • Je herkent je in de volgende eigenschappen: klantgericht, aanpassingsvermogen en samenwerken
 • Een afgeronde secretariële MBO-opleiding;
 • Je hebt minimaal één jaar ervaring als secretaresse of een soortgelijke functie;
 • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse taal, zowel in woord en geschrift;
 • Goede kennis van MS Office applicaties;
 • Daarnaast ben je accuraat, discreet, enthousiast en stressbestendig.

Laat ons weten wie je bent

Wil jij ook grootse dingen mogelijk maken? Het maximale halen uit je werk en het leven? Dan kijken we uit naar je sollicitatie. We zijn benieuwd naar wie jij bent.

Cloud Support Engineer

Help je collega's met jouw IT-kennis vooruit in hun werk.Jouw rol als Cloud Support Engineer Je beantwoordt vragen van gebruikers, onder wie je collega’s.  Je lost problemen en storingen op binnen het expertisegebied.  Je voert de regie over binnengekomen vragen, bewaakt de voortgang en zorgt voor ...
triangle dark triangle light
Jacqueline Damen-Herps_full-color

Stel je vraag.
Welke dan ook.

Neem contact op met Jacky. Wij denken in mogelijkheden en staan open voor iedereen die zich groots wil ontwikkelen.