Werken bij HLB Witlox Van den Boomen

Hoe ervaart Nicole het werken voor onze business line Business Advisory?

Hoe zou je de sfeer van jouw business line omschrijven?

Als professioneel, maar laagdrempelig. Wij zijn een nieuwe businessline waarin een goede sfeer belangrijk is en we onszelf en ons product steeds verder ontwikkelen. Door samen te evalueren en in gesprek te blijven over de dingen die wij meemaken, komen we samen verder. Er is een groot gevoel van het samen doen, klaarstaan voor elkaar en ons samen verder ontwikkelen.

We hebben wekelijks een vast overlegmoment, waarin we stilstaan bij de afgelopen week. Niet alleen zakelijk, maar ook hoe het gaat in het algemeen.

Wat is het doel van jouw business line?

Klanten helpen om hun strategische doelstellingen inzichtelijk te maken én ze vervolgens helpen om die op een gestructureerde wijze te halen. Met maximale ondersteuning vanuit onze multidisciplinaire adviesorganisatie.

Voor wat voor klanten werkt Business Advisory vooral?

De klanten die wij (idealiter) bedienen staan open voor verandering. Zij erkennen dat sommige zaken structureel te weinig aandacht krijgen en ze zien de toegevoegde waarde van het gestructureerde en projectmatige concept dat wij aanbieden. Het gaat vooral om mkb-bedrijven en familiebedrijven. In principe werken we voor alle branches. Op dit moment zijn het met name bestaande klanten van kantoor, maar de wens is om straks ook nieuwe klanten te werven met ons multidisciplinaire concept.

Wat maakt jouw business line uniek, volgens jou?

We werken heel nauw samen met alle andere disciplines van kantoor. Wij zijn geen accountants of fiscalisten, eerder generalist dan expert. Ons doel is te adviseren en ondersteunen, maar bovenal te verbinden. Wij hebben intensief en repeterend contact met de klant en haar medewerkers en helpen hen om de doelstellingen te behalen die ze beogen. We kijken zo breed mogelijk naar de vraagstukken waar onze klanten mee te maken hebben. Zodra wij die scherp hebben, schakelen wij onze specialistische collega’s uit andere businesslines in. Wij zijn de ‘spelverdeler’ bij de implementatie van de roadmap en onze projectleiders zorgen ervoor dat zowel de klant als onze collega’s maximaal ondersteund en geïnformeerd worden en blijven.

Hoe gaat die samenwerking met andere disciplines?

We werken wekelijks samen, met nagenoeg alle disciplines. Wij betrekken zelf één of meer collega’s bij de projecten die wij bij klanten uitvoeren. Of we worden bijgeschakeld om een klant van een andere discipline bij te staan met strategisch advies. Samenwerken om de klant het best mogelijke resultaat te laten bereiken, geeft mij energie. En door zo veel samen te werken met experts van andere disciplines leer je zelf ook steeds bij.

Waarom zou een kandidaat voor ons moeten kiezen?

Allereerst omdat wij een dynamisch kantoor zijn, waar zowel mensen rondlopen met enorm veel vakkennis als mensen die heel goed zijn in het onderhouden van relaties en adviseren vanuit breder perspectief. Ten tweede omdat wij een groot en ambitieus kantoor zijn dat met zijn tijd meegaat, dat openstaat voor veranderingen en dat constant in beweging is. Ten derde omdat je bij ons de kans krijgt jezelf te ontwikkelen door goede begeleiding op de werkvloer, de Academy en de mogelijkheid om externe cursussen of opleidingen te volgen.
En tot slot omdat de werksfeer goed is; laagdrempelig en informeel, maar wel zakelijk en met een duidelijke wens om het goed te doen voor de klanten.

Wat is het hoogtepunt van jouw carrière (tot nu toe) bij HLB Witlox Van den Boomen?

Moeilijke vraag, er zijn zoveel leuke dingen gebeurd. Ik denk dan toch het feit dat ik persoonlijk altijd alle kansen en ruimte heb gekregen om mezelf te ontwikkelen, om nieuwe dingen op te zetten en te testen. Zo heb ik uiteindelijk ook de kans gekregen om deze nieuwe businessline op te zetten, waar ik uiteraard met veel energie en plezier voor ga.

Ontwerp zonder titel (15)-1

Nicole Steins

Partner Business Advisory

Collega worden van Nicole?

Bekijk onze Business Advisory vacatures.

Ervaren Belastingadviseur - Internationale Adviespraktijk

Help uitdagende ondernemers en enthousiaste collega’s verder.  
 
Jouw rol als Belastingadviseur Internationale Adviespraktijk  
 • Je coördineert advieswerkzaamheden binnen ons kantoor en begeleidt (junior) belastingadviseurs. 
 • Je signaleert probleemstellingen, maakt analyses en verzorgt gedegen en kwalitatieve adviezen richting de klant. 
 
Samen geef je nóg sterkere adviezen. Je werkt met collega’s in alle disciplines,  van accountants en corporate finance adviseurs tot de advocaten en notarissen van onze strategische alliantiepartner VDB Advocaten Notarissen. Met hun hulp en onze digitale voorsprong adviseer jij je klanten nog scherper. Je krijgt veel ruimte, kansen en verantwoordelijkheden en werk dat ertoe doet! 
 
Jouw team  
Wil jij werken in Waalre of in Waalwijk? Dat ontdekken we graag met jou. Jouw werkplek is in elk geval flexibel: vanuit huis, op een andere vestiging of bij een klant op locatie. Je hoort bij de business line Belastingadvies. Daarin krijg je ruim 115 collega’s die er zijn om jou te helpen, want bij ons werken we samen aan het beste resultaat. Zoveel disciplines in huis, dat is uniek in onze branche. En daar plukken jij en je klanten de vruchten van. 
 
Dit heb je: 
 • Afgeronde WO-opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie. 
 • Minimaal 6 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur bij een middelgroot / groot belastingadvieskantoor. 
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden, zowel Nederlands als Engels en uitstekende commerciële vaardigheden. 
 • Je bent besluitvaardig, creatief, onafhankelijk, een netwerker, stressbestendig en vakkundig. 
 
Dit krijg je: 
 • Goed salaris, zoals dat hoort bij jouw functie en ervaring.  
 • 30 vrije dagen (bij fulltime) + opties: feestdagen ruilen en 2 weken extra.  
 • Ontspannen werken in een platte, open sfeer zonder pakkencultuur.  
 • Alle ruimte om zelfstandig je functie te vormen en je talenten te benutten. 
 • Gezonde werkdruk met de vrijheid om te werken waar en wanneer je wil. 
 • Laptop, de nieuwste iPhone en de inrichting voor je thuiswerkplek. 
 • Veel carrière- en doorgroeimogelijkheden voor een snelle volgende stap. 
 • Auto van de zaak of vergoeding van reiskosten, mobiliteit en onkosten. 
 • Goede pensioenregeling en kosteloze arbeidsongeschiktheidsverzekering. 
 • Grenzeloos samenwerken met collega's uit binnen- en buitenland. 
 • De 5 carrièregaranties die je alleen bij HLB Witlox Van den Boomen krijgt. 

 
Doorgroeimogelijkheden 
Vanuit deze rol krijg je de ruimte om door te groeien in de diepte binnen de afdeling Belastingadvies, of in de breedte op andere afdelingen in de organisatie. Samen houden we op elk moment in je carrière oog voor wat je wil.  
 
Daarom werken al ruim 600 collega’s bij ons: 
 1. Je werkt voor mooie, uitdagende klanten
 2. Je werkt samen in multidisciplinaire teams  
 3. Je werkt flexibel in tijd en locatie 
 4. Jouw werk doet ertoe bij collega’s en klanten 
 5. Je ontwikkelt je tot de beste versie van jezelf
 
Heb jij interesse in deze vacature, maar twijfel je of het bij je past?
Neem dan contact op met Kim Verbeek (+31 881 948 136 en kim.verbeek@hlb-wvdb.nl). Wij denken in mogelijkheden en staan open voor iedereen die zich groots wil ontwikkelen.
Meer weten

Assistent Accountant - Samenstelpraktijk

Help samen met je collega’s ondernemers met accountancy vooruit.  
 
Jouw rol als Assistent Accountant Samenstelpraktijk
 • Je stelt jaarrekeningen en belastingaangiften op en werkt aan bijzondere (deel)opdrachten onder begeleiding van een opdrachtleider. 
 • Je assisteert bij het opstellen van tussentijdse cijfers, begrotingen en het beoordelen ervan. 
 • Je neemt deel aan verschillende leerzame overlegvormen, zoals het vaktechnisch overleg. 
Jouw rol is ideaal om snel te groeien, als accountant én als persoon. Je krijgt veel ruimte, kansen en verantwoordelijkheden en mag meteen vanaf het begin al veel klantcontact hebben. Je ontwikkelt jezelf met hulp van onze Academy met tal van opleidingen en trainingen. Bovendien krijg je een brede kijk op het vak doordat je samenwerkt in multidisciplinaire teams. In een fijne sfeer en met werk dat ertoe doet: met veel impact voor onze klanten en voor een gezonde, eerlijke maatschappij en economie. 
 
Je team
Bij welke vestiging wil jij werken? Dat ontdekken we graag met jou. Je hoort bij de business line Accountancy & Advies. Daarin krijg je ruim 170 collega’s die er zijn om jou te helpen, want bij ons werken we samen aan het beste resultaat. Je leert van je accountancycollega’s, maar ook van onze fiscalisten, corporate finance adviseurs en van de advocaten en notarissen van onze strategische alliantiepartner VDB Advocaten Notarissen. Al die disciplines in huis, dat is uniek in onze branche.  
 
Dit heb je:
 • HBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding of recente werkervaring.   
 • Je bent een cijferwonder, gedreven en ambitieus. 
 • Je bent bereid om de post-bachelor tot AA te volgen. 
 • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden. 
 • Je bent kwaliteitsgericht, analytisch en proactief. 
 • Je hebt een pre als je relevante werkervaring hebt. 
 
Dit krijg je: 
 • Goed salaris, zoals dat hoort bij jouw functie en ervaring.  
 • 30 vrije dagen (bij fulltime) + opties: feestdagen ruilen en 2 weken extra.  
 • Ontspannen werken in een platte, open sfeer zonder pakkencultuur.  
 • Alle ruimte om zelfstandig je functie te vormen en je talenten te benutten. 
 • Gezonde werkdruk met de vrijheid om te werken waar en wanneer je wil. 
 • Laptop, de nieuwste iPhone en de inrichting voor je thuiswerkplek. 
 • Veel carrière- en doorgroeimogelijkheden voor een snelle volgende stap. 
 • Auto van de zaak of vergoeding van reiskosten, mobiliteit en onkosten. 
 • Goede pensioenregeling en kosteloze arbeidsongeschiktheidsverzekering. 
 • Grenzeloos samenwerken met collega's uit binnen- en buitenland. 
 • De 5 carrièregaranties die je alleen bij HLB Witlox Van den Boomen krijgt. 

 
Doorgroeimogelijkheden 
Vanuit deze rol krijg je de ruimte om door te groeien in de diepte binnen de afdeling Accountancy en Advies, of in de breedte op andere afdelingen in de organisatie. Samen houden we op elk moment in je carrière oog voor wat je wil.  
 
Daarom werken al ruim 600 collega’s bij ons: 
 1. Je werkt voor mooie, uitdagende klanten 
 2. Je werkt samen in multidisciplinaire teams
 3. Je werkt flexibel in tijd en locatie
 4. Jouw werk doet ertoe bij collega’s en klanten
 5. Je ontwikkelt je tot de beste versie van jezelf
 
Heb jij interesse in deze vacature, maar twijfel je of het bij je past?
Neem dan contact op met Richelle Wesseling (+31 881 948 551 en richelle.wesseling@hlb-wvdb.nl). Wij denken in mogelijkheden en staan open voor iedereen die zich groots wil ontwikkelen. 
Meer weten
triangle dark triangle light

Stel je vraag.
Welke dan ook.

Neem contact op met Jacky. Wij denken in mogelijkheden en staan open voor iedereen die zich groots wil ontwikkelen.

Jacqueline Damen-Herps_full-color